Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των πελατών της αμερικανικής φίρμας για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο pick-up, το οποίο παρουσιάστηκε σε μορφή προπαραγωγής τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό από το φόρουμ «Cybertruck Owners Club forum», περισσότεροι από 535.000 υποψήφιοι αγοραστές έχουν προκαταβάλει το ποσό των 100 δολαρίων που απαιτείται προκειμένου να γίνει η κράτηση για το αυτοκίνητο.

Η Tesla δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο το νούμερο είναι πολύ πιθανό να ισχύει, καθώς μιλάμε για προπαραγγελίες. Αυτό σημαίνει πως ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε στιγμή την κράτηση και να λάβει πίσω τα 100 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ακραίο σχεδιαστικά όχημα αναμένεται να περάσει στην παραγωγή στα τέλη του 2021. Θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, με τη βασική να προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων και την κορυφαία 800 χλμ. Το μήκος κλειστού χώρου φόρτωσης φτάνει τα 1,98 μ., το ωφέλιμο φορτίο αγγίζει τους 1,6 τόνους και η ικανότητα ρυμούλκησης τους 6,35 τόνους.

Όσο για τις τιμές, η βασική έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς θα κοστίζει στις ΗΠΑ 39.000 δολάρια, η μεσαία με τους δύο ηλεκτροκινητήρες 49.900$ και η πλουσιότερη με τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ 69.900$.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης