Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τη χώρα μας επέλεξε ο γαλλικός όμιλος για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου τη νέα γενιά του επιτυχημένου compact SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά της Ευρώπης θα επισκεφθούν την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να οδηγήσουν το καινούργιο Captur. Όλοι τους θα φιλοξενηθούν σε πολυτελές ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων της Αττικής, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται στους δημόσιους δρόμους.

Οπότε, μην απορήσετε αν δείτε Captur σε διάφορα χρώματα και με γαλλικές πινακίδες να κυκλοφορούν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μεσόγεια, στο βουνό της Πεντέλης, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της Αττικής Οδού και στην παραλιακή. Τεράστια παρουσίαση που διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αυτοκίνητο με φόντο το ελληνικό γαλάζιο, το φράγμα του Μαραθώνα και την Αθήνα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, καθώς δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου πραγματοποιούν τα test drives. 

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πολύ μεγάλη παρουσίαση από πλευράς Renault, η οποία διαφημίζει τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη.

Εικόνες από το Captur με φόντο τοπία από την Αττική βρίσκονται ήδη στις ιστοσελίδες μεγάλων sites, στα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και φυσικά στα social media.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο σε όλα το νέο Renault Captur

 

Το εσωτερικό του Captur και στο βάθος παραλία στα νότια προάστια

Οι διαδρομές καλύπτουν όλη την Αττική

Το ελληνικό ηλιοβασίλεμα έχει μαγέψει ακόμη και τη Renault. Αυτή είναι φωτογραφία από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media

Οι ξένοι δημοσιογράφου επιλέγουν να φωτογραφίσουν το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Θα έρθει με κινητήρες βενζίνης, diesel και ως plug-in hybrid

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης