Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

«Ηλεκτρικό, προηγμένο, απλά συναρπαστικό». Mε αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της Opel, Michael Lohscheller, περιγράφει την επόμενη γενιά του δημοφιλούς compact SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του Mokka: το νέο πρόσωπο της μάρκας (Vizor) με τον ενσωματωμένο «κεραυνό» και το νέο λογότυπο στο κέντρο της πίσω πόρτας.

Επίσης δίνει μία πρώτη γεύση από το σχήμα του αμαξώματος και τον τολμηρό χρωματικό συνδυασμό μαύρου και πράσινου.

«Έχω αναλάβει την ευθύνη της Opel τα τρία τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, βάλαμε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερο πάθος στην εξέλιξη του νέου Mokka. Με την επόμενη γενιά, ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουμε την Opel. Ανυπομονώ να δω το καινούριο μας μοντέλο στον δρόμο» δήλωσε με ενθουσιασμό ο CEO της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσεχής γενιά Mokka υιοθετεί εντελώς νέα σχεδίαση, βασισμένη στην αποδοτική πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform), η οποία προσφέρει μέγιστη ευελιξία στην εξέλιξη οχημάτων και την ενσωμάτωση τόσο κινητήρων εσωτερικής καύσης όσο και ηλεκτρικών συνόλων.

Το νέο SUV αναμένεται να αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς και στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων θα φθάσει τους πρώτους μήνες του 2021.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης