Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αρκετοί κατασκευαστές συνηθίζουν να βάζουν πρώτα στην παραγωγή τα σημαντικότερα μοντέλα τους και στη συνέχεια να τα παρουσιάζουν στο κοινό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Audi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Απρίλιο θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο ηλεκτρικό compact SUV

Η γερμανική φίρμα έχει ήδη έτοιμες τις πρώτες μονάδες του Q4 e-tron παρ’ ότι το αυτοκίνητο δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα. Η κατασκευή του αμιγώς ηλεκτροκίνητου compact SUV πραγματοποιείται στη μονάδα του Volkswagen Group στο Zwickau, εκεί δηλαδή όπου παράγεται και το VW ID.4.

Από τα πιο προηγμένα αυτοκίνητα της κατηγορίαςΣτη γραμμή παραγωγής της υπερσύγχρονης εγκατάστασης εργάζονται 1.400 μηχανικοί της Volkswagen Saxony. Από αυτούς, οι 100 ανήκουν στην Audi και μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο για να υποστηρίξουν την παραγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Q4 e-tron θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο μέσα στον Απρίλιο και θα λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης το καλοκαίρι. Το όχημα τεχνολογίας BEV βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα MEB, προσφέροντας εξαιρετικούς χώρους παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής της Audi, Peter Kössler, το νέο, compact ηλεκτροκίνητο SUV θα ενθουσιάσει τους οδηγούς με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του και τις αρετές του.

Το Q4 e-tron κατασκευάζεται μαζί με το VW ID.4

 

Έφθασε η ώρα του μικρού ηλεκτρικού SUV της Audi

Η εντυπωσιακή head-up οθόνη του Audi Q4 e-tron

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης