Καλά είναι τα νέα κυρίως για όσους έρχονται από την Ιταλία στην Ελλάδα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Tesla ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η λειτουργία των φορτιστών (250kW) στον Ψαθόπυργο. Το σημαντικό είναι ότι πίνοντας έναν καφέ μπορούν όσοι έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κάνουν μια καλή φόρτιση στον Ψαθόπυργο, λίγο έξω από το Ρίο, και να φθάσουν μέχρι την Αθήνα χωρίς άλλη διακοπή.

Για την επαναφόρτιση των μπαταριών των ηλεκτρικών οχημάτων έχουν καθιερωθεί διεθνώς διάφορα πρότυπα και τρόποι, οι οποίοι, αναλόγως των αναγκών των χρηστών και των δυνατοτήτων ηλεκτροδότησης κάθε σημείου φόρτισης, προφέρουν διαφορετική ποιότητα, ταχύτητα και δυνατότητες φόρτισης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tesla χρησιμοποιεί τους καλύτερους ταχυφορτιστές με το σύστημα CCS, που είναι συμβατό στα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έτσι όλοι όσοι έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν στον Ψαθόπυργο να φορτίσουν γρήγορα τις μπαταρίες τους. 

Η πλήρης επαναφόρτιση (από το 0% έως το 85%-90%) των μπαταριών διαρκεί από 20΄ έως 45΄, ανάλογα και με τον τύπο του οχήματος, τις τεχνικές προδιαγραφές φόρτισης των μπαταριών του και την εξωτερική θερμοκρασία. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το σημείο 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης