Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο BMW Welt του Μονάχου, η βαυαρική φίρμα παρέδωσε σε 18 εκλεκτούς πελάτες ισάριθμες μονάδες της σπέσιαλ έκδοσης του φουτουριστικού sportcar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επρόκειτο για το i8 Roadster First Edition, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 200 αντίτυπα και διακρίνεται για την αλουμινένια πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό στην καμπίνα, τα αποκλειστικά διακοσμητικά από carbon και τον πλουσιότερο εξοπλισμό.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθη και ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW, Peter van Binsbergen, καλωσορίζοντας τους πρώτους ιδιοκτήτες της ανοικτής έκδοσης του i8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό i8 Roadster αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας. Φέρει υφασμάτινη οροφή η οποία χαρακτηρίζεται μία από τις καλύτερες του είδους και εφοδιάζεται με το γνωστό plug-in hybrid σύνολο της coupe έκδοσης, συνδυάζοντας τον τρικύλινδρο 1.5 turbo βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συνολική απόδοση ανέρχεται στους 374 ίππους και τα 570 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,6 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: BMW i8 Roadster: Η σταρ της άνοιξης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης