Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Οι πρώτοι πελάτες που παρέλαβαν από τις εκθέσεις της Nissan τα ολοκαίνουρια QASHQAI είχαν και το σχετικό τελετουργικό της παραλαβής. Οι πρώτες παραδόσεις των νέων Qashqai πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε αρκετές εκθέσεις της Nissan σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ πρόσφατα παραδόθηκε και το πρώτο αυτοκίνητο, από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2007 -όταν η Nissan δημιούργησε τη συγκεκριμένη κατηγορία μέχρι σήμερα -έχουν πουληθεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια Qashqai.Το αυτοκίνητο πέτυχε το στόχο του και αγαπήθηκε από την πρώτη του παρουσίαση.Στην Ελλάδα από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 40.000 Qashqai, ένας αριθμός που θεωρείται σημαντικός για τη χώρα μας.

Η Nissan στο νέο ξεκίνημα διατήρησε τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών.Έχει αναβαθμισμένο αμάξωμα, όμορφη σχεδίαση και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα που σε συνδυασμό με την αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία το κάνει να ξεχωρίζει.

Το νέο Qashqai «πατάει» στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και προηγμένης τεχνολογίας. Το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο 3ης γενιάς Nissan Qashqai, που ανήκει στην κατηγορία των crossovers, προσφέρει ένα συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προσφέρουν ακόμη μικρότερη κατανάλωση στα καύσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο στόχος της Nissan είναι οι πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024 να είναι στο 50% «εξηλεκτρισμένες».

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai καλύπτει τις απαιτήσεις των αγοραστών ενώ με τις δελεαστικές τιμές προσελκύει τους πελάτες του ανταγωνισμού.
Οι  τιμές του νέου Qashqai  ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ. 

Περισσότερα για τις τιμές μπορείτε να βρείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης