Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί. Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τους ειδικούς να προειδοποιούν για τρίτο και πιο ισχυρό αν δεν ληφθούν ακόμα πιο δραστικά μέτρα, οι εκθέσεις αυτοκινήτων είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη πόλη που ακύρωσε διεθνές auto show είναι το Ντιτρόιτ. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο πόρτες του Cobo Hall θα παραμείνουν κλειστές και το «2021 North American International Auto Show» που είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο δεν θα διεξαχθεί.

Θυμίζουμε ότι η έκθεση του Ντιτρόιτ παραδοσιακά γίνεται τον Ιανουάριο. Πέρυσι μεταφέρθηκε τον Ιούνιο, αλλά τελικά ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού. Φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να την καθυστερήσουν περισσότερο, καθώς υπολόγιζαν ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού παγκοσμίως και θα υπάρξει ανοσία. Λογικά δεν θα δούμε ούτε μια έκθεση φέτος.

Όμως, όπως φαίνεται, μεγάλες συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους και εκθέσεις αυτοκινήτων δεν πρόκειται να γίνουν ούτε τη φετινή χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η NAIAS 2021 θα αντικατασταθεί από μια εκδήλωση που ονομάζεται Motor Bella. Θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στην πίστα M1 Concourse της Pontiac στο Μίσιγκαν και αποτελεί ένα σόου από supercars.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης