Μπορεί στην Ευρώπη το Navara να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ωστόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το Titan είναι αυτό που ξεχωρίζει στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Titan XD, έλαβε πέντε κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία «Texas Truck Rodeo», που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την ένωση συντακτών ειδικού Τύπου Tawa. Μάλιστα, το ιαπωνικό μεγάλο pick-up ανακηρύχτηκε «Truck of Texas 2015», με την κριτική επιτροπή να το επιβραβεύει για τις υψηλές δυνατότητες σε όλες τις συνθήκες, καθώς και τα υψηλά επίπεδα εξοπλισμού, άνεσης και ασφάλειας.

Οι 69 δημοσιογράφοι, αξιολόγησαν συνολικά 80 νέα μοντέλα στις κατηγορίες SUV και CUV σε διάστημα δύο ημερών. Το Titan πωλείται αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ και χαρακτηρίζεται για τη μέγιστη ελκτική ικανότητα άνω των 5 τόνων που διαθέτει, καθώς και τον V8 5.0 Turbo Diesel Cummins κινητήρα, απόδοσης 310 ίππων και 752 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός του είναι υπέρ-πλούσιος, περιλαμβάνοντας ηλεκτρικά, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, ζάντες 20 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι με ξύλινη επένδυση, ανάρτηση Bilstein και πολλά ακόμα. Επίσης, εφοδιάζεται με τα συστήματα Integrated Trailer Brake Controller, Trailer Sway Control (TSC), Tow/Haul Mode με Downhill Speed Control, καθώς και το άκρως χρηστικό Trailer Light Check system που «λύνει» τα χέρια του οδηγού σε ό,τι αφορά την ασφαλή πρόσδεση του trailer.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης