Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που θα δούμε στην αγορά τους επόμενούς μήνες. Ένα ολοκληρωμένο hatchback, με ελκυστική σχεδίαση, πλειάδα τεχνολογιών και αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Astra αναμένεται στη χώρα μας τον ερχόμενο Οκτώβριο, εντυπωσιάζοντας από κάθε άποψη και σε κάθε τομέα. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η αεροδυναμική, με το συντελεστή οπισθέλκουσας να είναι στο 0,285. Το νούμερο αυτό σπάνια συναντάται σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, αποδεικνύοντας τη θαυμάσια δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί της Opel.

Η εντυπωσιακή αυτή τιμή, επετεύχθη χάρη στο καινοτόμο C-pillar με τις ειδικά σχεδιασμένες άκρες που βοηθούν στο διαχωρισμό της ροής και στη μείωση της αντίστασης, τις αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες δομές στο πάτωμα, τη σχεδίαση της οροφής, το χαμηλότερο ύψος και φυσικά το περιορισμένο βάρος του αμαξώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Opel αναφέρει πως το Astra θέτει νέα πρότυπα στην αρχιτεκτονική, στην απόδοση, στην ευελιξία και στην αεροδυναμική, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι αργότερα θα ακολουθήσει μια νέα έκδοση ecoFlex με καλύτερο συντελεστή οπισθέλκουσας και βελτιωμένη οικονομία.


Επιμέλεια: Πουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης