Τη δική της πρόταση και μάλιστα… εναλλακτική σε σχέση με τα συμβατικά ταξί κάνει η Nissan. Έτσι, από τα κλασικά sedan αλλά και τα πολυμορφικά που συνήθως βλέπουμε, ήρθε και το πρώτο SUV (!), για να αλλάξει τα δεδομένα στις… πιάτσες! Και αυτό διότι από σήμερα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας το πρώτο Nissan Qashqai ταξί.  

Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με έναν κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1.5 λίτρων, ο οποίος6άρι σασμάν για το Qashqai ταξί αποδίδει 110 ίππους και παράγει 240 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις, που συνδυάζονται και με χαμηλή μέση κατανάλωση, η οποία αγγίζει τα 5,2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Τα κλειδιά από το πρώτο επαγγελματικό Nissan Qashqai ταξί παρέλαβε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας «Nissan Χαλκιάς», Θέμη Χαλκιά, ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος σε δηλώσεις του στη zougla.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να αλλάξουμε τα δεδομένα στον χώρο των ταξί. Το Nissan Qashqai είναι ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο, με μεγάλη αξιοπιστία και χαμηλό service».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του πρώτου ταξί – SUV φτάνει τα 18.010 ευρώ (επιπλέον 1.000 ευρώ για το χρώμα) και συνοδεύεται από 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Όσον αφορά στο service του, αυτό πραγματοποιείται ανά 15.000 χλμ. με κόστος 70 ευρώ (λάδι και φίλτρο) και ανά 30.000 χλμ. με κόστος 180 ευρώ (γενικό). Επίσης, η εργοστασιακή εγγύηση μπορεί να επεκταθεί από τα 3 στα 6 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επαγγελματικό Qashqai μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 9419662 ή να πατήσετε εδώ.

Ο Θέμης Χαλκιάς με το πρώτο Nissan Qashqai ταξί!


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης