Κέντρο υποστήριξης ιστορικών οχημάτων από την Lamborghini

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, 18:23
Κέντρο υποστήριξης ιστορικών οχημάτων από την Lamborghini

Έχοντας ως στόχο να διατηρήσει την κληρονομιά της, η εταιρεία από την Sant'Agata της Μπολόνια, δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα προστασίας και συντήρησης των ιστορικών αυτοκινήτων της.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κέντρο υποστήριξης (Polo Storico), το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση των παλαιότερων μοντέλων της Lamborghini. Μέσω αυτού θα πιστοποιούνται όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας και θα γίνεται συντήρηση μόνο με αυθεντικά ανταλλακτικά, με συγκεκριμένες μεθόδους και διαδικασίες.

Αν κάποιο εξάρτημα δεν είναι διαθέσιμο λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου, θα κατασκευάζεται άμεσα με βάση το αυθεντικό. Επίσης, όλα τα αρχεία, έγγραφα και τεχνικά εγχειρίδια, θα καταγράφονται λεπτομερώς, τόσο σε ηλεκτρονική μορφή, όσο και σε γραπτή. Κάθε ενδιαφερόμενος, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης, είτε μέσω του διαδικτύου, είτε μέσω των επίσημων αντιπροσωπειών.

Όποιος λοιπόν διαθέτει ένα ιστορικό μοντέλο της Lamborghini και θέλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία, μπορεί να το κάνει μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: polostorico@lamborghini.com. Υπεύθυνος του κέντρου είναι ο κύριος Enrico Maffeo.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, 18:23