Κάτω από 25.000 ευρώ η κορυφαία έκδοση του Jeep Compass

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 13:31
Κάτω από 25.000 ευρώ η κορυφαία έκδοση του Jeep Compass

Στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς προσφέρεται η πλουσιότερη έκδοση Limited του Jeep Compass με τον δίλιτρο κινητήρα diesel των 140 ίππων, το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και την προηγμένη τετρακίνηση.

Το Compass Limited 2.0MTJ 140hp, AT9 4x4, διαθέτει οτιδήποτε επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής από ένα καθαρόαιμο SUV. Περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι η οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, η επιπλέον οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ο διζωνικός κλιματισμός με ενεργό φίλτρο, τα αυτόματα φώτα, το ηλεκτρικό χειρόφρενο και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.

Το δίλιτρο μοτέρ αποδίδει 140 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων προσφέρει ομαλές αλλαγές, οικονομία και αντοχή στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Από την άλλη, η τετρακίνηση Jeep Active Drive με Selec-Terrain διαθέτει τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (auto, χιόνι, λάσπη, άμμος), εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη και παράλληλα την προστασία των μηχανικών μερών της μετάδοσης και του κινητήρα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Compass 2.0MTJ Limited AT9 4x4 που είναι πλέον διαθέσιμη με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το φορολογικό όριο των 25.000 ευρώ.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του Compass

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 13:31