Η κρίση κάνει… καλό σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Οι τιμές έχουν πέσει αισθητά και τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει ο υποψήφιος πελάτης δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θα έδινε πριν από μερικά χρόνια (βέβαια, δεν έχει σχέση και ο… μισθός!).

Από την πλευρά της, η Mini προσφέρει την έκδοση diesel σε τιμή 19.490 ευρώ, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης. Πρόκειται για την έκδοση με τον κινητήρα των 1.4 λίτρων με απόδοση 90 ίππους και μέση πραγματική κατανάλωση κοντά στα 5,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του Mini one diesel δεν θα καταβάλλει χρήματα για τέλη κυκλοφορίας, αφού η συγκεκριμένη έκδοση εκπέμπει κάτω από 100 γρ. CO2 στο χιλιόμετρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προαναφερθείσα τιμή, όπως και όλες όσες αφορούν ακόμα και στα καινούργια αυτοκίνητα, είναι προτεινόμενη, οπότε καλό θα είναι να κάνετε και μερικά… παζάρια. Πού ξέρετε; Ίσως σας βγει σε καλό και να γλυτώσετε επιπλέον χρήματα.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης