Το δημοφιλές επαγγελματικό van της ιταλικής φίρμας αναβαθμίστηκε και απέκτησε ένα πλήρες πακέτο επιλογών, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των επαγγελματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις, την εξαιρετική του ευελιξία, αλλά και τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμος όγκος 2,1 – 2,5 μ3 / ωφέλιμο βάρος 500 – 610 κιλά), το Fiorino αποτελεί το ιδανικό όχημα για μεταφορές στις απαιτητικές αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες. Παράλληλα, η επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή πλέγμα με δυνατότητα αναδίπλωσης) καθιστά το Fiorino ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος χρήσεων.    

Πλέον, το μοντέλο τροφοδοτείται με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-TEMP, που διακρίνονται για την οικονομία καυσίμου. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.4 Fire βενζίνης των 77 ίππων, ακολουθεί ο 1,3 MultiJet2 με τους 80 και 95 ίππους, ενώ υπάρχει και η επιλογή του 1.4 Natural Power με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας αυτονομία άνω των 900 χιλιομέτρων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι εκδόσεις του Fiorino καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 9.810 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ). Συνδυαστικά, η Fiat Professional προσφέρει και τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με άτοκη χρηματοδότηση. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης