Το υπερ-αυτοκίνητο της Koenigsegg βρέθηκε σε αεροδιάδρομο για δοκιμές και ο επαγγελματίας οδηγός της εταιρείας δεν έχασε την ευκαιρία για ένα εντυπωσιακό burn out.

Με απόδοση 1.500 ίππων και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Regera χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να αφήσει στην άσφαλτο το τελευταίο κομμάτι της γόμας και του πέλματος των ελαστικών, όπως αποδεικνύεται από το παρακάτω video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο hypercar της σουηδικής φίρμας είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να κάψει τους ειδικά εξελιγμένους τροχούς σε χρόνο μηδέν, παρότι δεν διαθέτει κλασικό κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά ένα πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης KDD. Η Regera τροφοδοτείται από ένα V8 5.0 twin turbo κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με την ισχύ να ξεπερνά τους 1.500 ίππους και τα 2.000 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές, με τα 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,6΄΄ και τα 0-300 σε 10,9΄΄.

Θα παραχθεί σε μόλις 80 μονάδες με τις μισές να έχουν ήδη προπωληθεί. Η τιμή έχει οριστεί στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης