Το πιο όμορφο δώρο θα λάβουν τις ημέρες των εορτών ορισμένοι υπερτυχεροί πελάτες της Ford, καθώς η αμερικανική φίρμα ανακοίνωσε επίσημα ότι τα τρία πρώτα GT θα παραδοθούν πριν το τέλος του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή του εντυπωσιακού supercar ξεκίνησε επίσημα στις εγκαταστάσεις της Ford, στο Οντάριο του Καναδά, με το πρώτο GT να είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί ρίγες, το δεύτερο σε μπλε και το τρίτο σε βαθύ κόκκινο με λευκές ρίγες. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας, Raj Nair, ανέφερε ότι πρόκειται για μια μέρα γιορτής για όλους όσους εμπλέκονται στην κατασκευή του αυτοκινήτου, από τον πρώτο σχεδιαστή έως τους εργαζομένους του εργοστασίου και τους προμηθευτές.

To GT θα παραχθεί σε πρώτη φάση σε μόλις 500 μονάδες και κοστίζει 400.000 δολάρια, περίπου. Φυσικά, όλα τα οχήματα έχουν βρει ήδη ιδιοκτήτη, με τις παραγγελίες για το υπέροχο supercar των 600 ίππων να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προκαλώντας προβλήματα στη Ford, αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει ότι η παραγωγή θα ολοκληρωθεί το 2018, ωστόσο, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης άλλαξε το πλάνο και έδωσε παράταση, χωρίς όμως να ανακοινώσει πόσα ακόμα GT θα κατασκευάσει.

   
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης