Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ανακοίνωσε πως τα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς εκπομπής Top Gear θα μεταδοθούν κανονικά, δίνοντας στη δημοσιότητα και το σχετικό τρέιλερ.

Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές, με τα τρία τελευταία επεισόδια του 22ου κύκλου της εκπομπής, να έχουν μονταριστεί σε ένα επεισόδιο διάρκειας άνω των 60 λεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση θα κάνουν οι Hammond και Mey, με τον Clarkson να μένει εκτός, λόγω της επεισοδιακής απόλυσης από το βρετανικό κανάλι, έπειτα από την γροθιά που έριξε στον βοηθό παραγωγής.

Η ημερομηνία που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Στο τρέιλερ, οι τρεις παρουσιαστές οδηγούν τα MGB GT, Fiat 124 Spider και Peugeot 304 Cabriolet, ενώ μονομαχούν επίσης με τα Vauxhall Frontera, Jeep Cherokee και Mitsubishi Shogun Pinin.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα πλάνο με τις LaFerrari και McLaren P1, παρότι όπως γίνει γνωστό πριν αρκετό καιρό, οι τρεις παρουσιαστές ετοίμαζαν ένα σπέσιαλ επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης