Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει τις προσφορές, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν ένα καινούριο μοντέλο εύκολα, γρήγορα και κυρίως πιο οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

8 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα Οι online υπηρεσίες της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας που εμπλουτίστηκαν πρόσφατα με το «Ford Marketplace», την πρώτη εικονική έκθεση της μάρκας στη χώρα μας για online κράτηση στο όχημά σας, ενισχύονται τώρα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα «ON-LINE BONUS» και όφελος 300€.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί με απλά και κατανοητά βήματα να διαμορφώσει το μοντέλο Ford που τον ενδιαφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και να προωθήσει την επιλογή του στον επίσημο έμπορο ή να κάνει online κράτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου από το απόθεμα οχημάτων Ford στην Ελλάδα.

Πέραν των παραπάνω, επωφελείται με επιπλέον όφελος test drive έως 940€, απλά οδηγώντας κάποιο από τα διαθέσιμα για τον σκοπό αυτό μοντέλα, στο επίσημο δίκτυο της Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πακέτα προσφορών ολοκληρώνονται με τα προγράμματα χρηματοδότησης «Ford Finance», εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.

Φυσικά, όλα τα οχήματα συνοδεύονται με στάνταρ εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών.

 

8 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο 0,99% για το Ford Puma ST

Πώς μπορείς να αγοράσεις ένα Ford από το σπίτι σου;

To νέο Ford F-150 Raptor είναι πραγματικό θηρίο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης