Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία ακόμη ιστορία όπου οι κάμερες ενός Tesla έρχονται να «σώσουν» τον ιδιοκτήτη του. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μία γυναίκα 57 ετών γυρνώντας στο αυτοκίνητο της στο παρκινγκ ενός supermarket, θεώρησε πως το Tesla είχε παρκάρει πολύ κοντά στο δικό της Juke και αποφάσισε να κάνει κάτι απαράδεκτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, κρυφά και με τα κλειδιά ανάμεσα στα δάχτυλα της, προκαλεί μία χαρακιά 7 εκατοστών στην πόρτα του Tesla. Για κακή της τύχη όμως η κάμερα στο μπροστινό φτερό του Tesla την απαθανάτισε να σέρνει κρυφά το κλειδί  πίσω από την πλάτη της.

Η ζημιά δεν έγινε αντιληπτή μέχρι που ο ιδιοκτήτης την είδε τυχαία και αποφάσισε να ελέγξει τον σκληρό δίσκο του αυτοκινήτου για να δει αν «έπιασε» κάτι. Τελικά είδε το συμβάν, αναγνώρισε τις πινακίδες της γυναίκα, επικοινώνησε με την αστυνομία και η υπόθεση πήρε την δικαστική οδό.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, η Valente διατάχθηκε να πληρώσει στον ιδιοκτήτη του Model 3  συνολικά 1.277 ευρώ για την κάλυψη των ζημιών. Για πρώτη φορά καταγεγραμμένο υλικό από Tesla χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο σε ποινική δίωξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας αυτή την υπόθεση την πρώτη στην ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης