Ένα ελαστικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες και διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου επιδόσεις, την ασφάλεια και την αντοχή, διαθέτει στην γκάμα της η Michelin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το CrossClimate+, το οποίο προσφέρεται ήδη στη χώρα μας. Συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες από τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά ελαστικά, ενώ διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων που αντέχουν στο χρόνο. Το μεγάλο του προσόν είναι επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα, αλλά και το εξαιρετικό επίπεδο έλξης στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το CrossClimate+, επωφελούνται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών τους και την κινητικότητα στις χειμερινές συνθήκες που προσφέρει. Με απλά λόγια μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα όχημα για όλο τον χρόνο, υποστηρίζοντας απόλυτα τον κάτοχο του οχήματος.

Το CrossClimate+ προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε στεγνούς δρόμους με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 7°C, όταν οι επιδόσεις των χειμερινών ελαστικών σε αυτές τις συνθήκες θα έφθιναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατίθεται από τις αρχές του χρόνου στην Ελλάδα για ζάντες από 15 μέχρι 18 ίντσες. Οι υπόλοιπες διαστάσεις εξυπηρετούνται από τα Michelin CrossClimate και CrossClimate SUV.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του CrossClimate+


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης