Την καλύτερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας καταγράφει εφέτος το μικρομεσαίο hatchback της Ford. Από την αρχή του έτους, έχουν παραδοθεί στην Ευρώπη περισσότερες από 194.700 μονάδες, επίδοση που αντιστοιχεί σε μία πώληση κάθε 135 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Focus διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα εκδόσεων, γεγονός που έχει ενισχύσει σημαντικά το μερίδιο της εταιρείας στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του πεντάθυρου, του wagon, του Active, του Vignale και του ST, με την εξοπλιστική έκδοση ST-Line να είναι η πιο δημοφιλής.

Σύμφωνα με έρευνα, το 40% των πελατών θεωρεί το εξωτερικό στυλ του μοντέλου ως το πρωταρχικό κριτήριο αγοράς. Επίσης, το 20% προσελκύεται περισσότερο από τον εξοπλισμό και τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό δίνει σημασία στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το επόμενο έτος θα λανσαριστεί η έκδοση Focus EcoBoost Hybrid, προσφέροντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, καλύτερες επιδόσεις και άμεση απόκριση.

 

Δείτε εδώ τις εκδόσεις και τις τιμές του Focus

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης