Ένα από τα κορυφαία συστήματα ήχου, με μοναδικό στυλ και ανώτερη απόδοση, διαθέτει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Mustang Mach-E.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford σε συνεργασία με την B&O σχεδίασαν ένα μοναδικό ηχοσύστημα, το οποίο καταλαμβάνει το ένα τρίτο της επιφάνειας του ταμπλό. Το ειδικά σχεδιασμένο ύφασμα Heathered Grey που καλύπτει τα tweeter αναπαράγει την εμφάνιση και αίσθηση των υφασμάτινων καλυμμάτων των θρυλικών οικιακών ηχείων της B&O, όντας ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό για χρήση στο αυτοκίνητο.

Το προηγμένο ηχοσύστημα εξασφαλίζει στους εμπρός και πίσω επιβάτες της νέας Mustang Mach-E μία μοναδική εμπειρία ήχου και συγχρόνως προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλαρότητας στην καμπίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To «Externally Coupled Subwoofer» εκμεταλλεύεται το μοναδικό σχήμα της καμπίνας προκειμένου να ενισχύσει το μπάσο, παρά το γεγονός ότι έχει περίπου το μισό βάρος αλλά και μικρότερο κατά 80% όγκο σε σχέση με αντίστοιχες κατασκευές.

Η ισοστάθμιση ήχου αξιοποιεί άριστα την αναπαραγωγή φωνής, προσδίδει στις τηλεφωνικές κλήσεις περισσότερη καθαρότητα, ενώ μπορεί επίσης να μεταφέρει με υψηλή πιστότητα στην καμπίνα την πλούσια γκάμα ήχων μιας κινηματογραφικής ταινίας, ανταποκρινόμενο έτσι στην αυξανόμενη δημοτικότητα των drive-in. Το σύστημα infotainment της Mach-E ενσωματώνει ακόμα και εφαρμογές για podcast, ενώ μπορεί να τα αναπαράγει με βέλτιστη απόδοση μέσω του ηχοσυστήματος.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης