Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων VW βρίσκεται το ανανεωμένο Polo με τον καινούργιο αλουμινένιο κινητήρα 1.0 TSI απόδοσης 110 ίππων και 200 Nm ροπής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 999 κ.εκ. συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το αυτόματο DSG επτά σχέσεων. Οι επιδόσεις που προσφέρει είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία, με τα 0-100 να έρχονται σε 9,3 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 197 χλμ/ώρα. Την ίδια στιγμή, η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 4,3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 99 γρ/χλμ (στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο), απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τα τέλη κυκλοφορίας.

Προσφέρεται σε επίπεδα εξοπλισμού (Advance και Exclusive), με τη βασική έκδοση να περιλαμβάνει τέσσερις αερόσακους, κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, ESP, Hill Hold Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, θύρα SD και USB και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Exclusive έκδοση διαθέτει επιπλέον, αυτόματο κλιματισμό, σπορ καθίσματα, πολυλειτουργικό τιμόνι, προβολείς ομίχλης, επένδυση κεντρικής κονσόλας με ματ αλουμίνιο και κρυφό φωτισμό στα πόδια.

Οι τιμές με όφελος απόσυρσης:

1.0 TSI 110PS Advance: 13.940 ευρώ
1.0 TSI 110PS Exclusive: 14.510 ευρώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης