Υψηλών προδιαγραφών το εσωτερικό της νέας Skoda Octavia

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 10:41
Υψηλών προδιαγραφών το εσωτερικό της νέας Skoda Octavia

Πέντε ημέρες πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της τέταρτης γενιάς του δημοφιλούς οικογενειακού sedan, η τσεχική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει η Skoda, η καινούργια Octavia εξοπλίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία με τιμόνι δύο ακτινών και ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης. Στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με το κομψό τούνελ ανάμεσα σε οδηγό και οδηγό να προσδίδει μία premium αίσθηση, προάγοντας παράλληλα την πρακτικότητα και την εργονομία.

Το σύστημα κλιματισμού είναι τριών ζωνών, πάνω στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί κουμπιά αφής, ο μοχλός του χειρόφρενου έχει αντικατασταθεί από έναν στυλάτο διακόπτη που βρίσκεται στο μέσο της κονσόλας του τούνελ, ενώ στο παρμπρίζ φιλοξενείται το προηγμένο head-up display.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες είναι ανώτερης ποιότητας, με τους χώρους για τους επιβάτες και το πορτμπαγκάζ να είναι ακόμη μεγαλύτεροι.

Η νέα Octavia θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 11:29