Ιδανικό για οικογενειάρχες που επιθυμούν ένα ελκυστικό αισθητικά station, με ευρύχωρο εσωτερικό και την ικανότητα να κινείται σε κάθε έδαφος, είναι το νέο Passat Alltrack.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεότερο μέλος της 8ης γενιάς του Passat θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου και διακρίνεται για τα off-road χαρακτηριστικά του. Βασίζεται στην έκδοση Variant και διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 27,5 εκατοστά, προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και ανοξείδωτες ποδιές στο πάτωμα.

Οι προφυλακτήρες έχουν ανασχεδιαστεί ώστε να βελτιωθούν οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion on-demand, να κατανέμει τη ροπή αυτόματα, ανάλογα τις συνθήκες. Εξοπλίζεται με μπλοκέ διαφορικό, ενώ στο πρόγραμμα «Off Road» προσαρμόζεται η απόκριση του γκαζιού και του φρένου, καθώς και τα συστήματα εκκίνησης σε ανηφόρα και κατάβαση προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση σε ολισθηρά οδοστρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των κινητήρων, αποτελείται από τους βενζίνης 1.4 TSI και 2.0 TSI, απόδοσης 150 και 220 ίππων και τον 2.0 TDI σε τρεις εκδόσεις ισχύος (150, 190 και 240 ίππους). Οι ισχυρότερες εκδόσεις, φέρουν το σύστημα XDS+, το οποίο σε απαιτητικές συνθήκες φρενάρει τον εσωτερικό τροχό εξασφαλίζοντας περισσότερη σταθερότητα.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης