Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Amazon είναι ίσως η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον τομέα πώλησης αγαθών και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Πέρα από την χαοτική ποικιλία προϊόντων της, το σήμα κατατεθέν της, είναι πως όταν αναφέρει μία πιθανή ημερομηνία παράδοσης δέματος, τότε κατά 99.9%, θα την τηρήσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρακάτω βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok στις 18 Μαρτίου και έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές και 1,3 εκατομμύρια likes. Δείχνει έναν οδηγό ντελίβερι της Amazon να αφήνει ένα δέμα σε σπίτι στο Cary της Βόρειας Καρολίνας που ήταν περικυκλωμένο από αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Περίπου δώδεκα αστυνομικά οχήματα φαίνονται σταθμευμένα στο μικρό αδιέξοδο καθώς οι αστυνομικοί βρίσκονταν στη μέση μιας αντιπαράθεσης με έναν ένοπλο ύποπτο. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τον υπάλληλο της Amazon, καθώς μπορεί να τον δει κανείς να περπατά αδιάφορα μπροστά από όλα τα αυτοκίνητα της αστυνομίας και να κατηφορίζει στο δρόμο, ενώ η αστυνομία είχε τραβήξει τα όπλα. Πριν ο υπάλληλος φτάσει στην εξώπορτα του σπιτιού, τον σταμάτησε ένας αξιωματικός και παρέλαβε το δέμα. Καθώς φεύγει από το ακίνητο, γυρίζει για λίγο για να τραβήξει μια φωτογραφία ως απόδειξη παράδοσης.

Οι αρχές βρέθηκαν στο σημείο αφού αποκαλύφθηκε ότι ένοπλος άνδρας είχε κλειδωθεί μέσα στο ακίνητο μαζί με τον 11χρονο γιο του. Η αντιπαράθεση έληξε μόνο αφού ο άνδρας αυτοκτόνησε. Ενώ ο γιος του βρέθηκε σύντομα με τραύμα από πυροβολισμό, επέζησε της δοκιμασίας, αναφέρει η New York Post.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης