Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 18χρονος πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το Σικάγο ήταν πίσω από το τιμόνι μιας BMW Χ6 Μ του 2012, έχοντας συνεπιβάτες δύο υποψήφιους αγοραστές του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς ο νεαρός οδηγός κατάφερε να χάσει τον έλεγχο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το SUV αρχικά μπήκε με αρκετά χιλιόμετρα στην μπροστινή αυλή ενός σπιτιού πριν χτυπήσει στο γκαράζ του. «Απλώς καθόμουν στο γραφείο μου και δούλευα και ξαφνικά  γωνία του σπιτιού ανατινάχθηκε», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Έρικ Μπάουγκρεν στο CBS News μετά τη συντριβή. «Κάποιος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και μπήκε στο σπίτι, περίπου 10 μέτρα από εκεί που καθόμουν».

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν μετά τη συντριβή δείχνουν ότι προκλήθηκε σημαντική ζημιά στο ακίνητο καθώς δεν χτύπησε απλώς στη γωνία του γκαράζ αλλά κατέρριψε και έναν φράκτη. Η BMW X6 M καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη σύγκρουση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η αστυνομία συνέλαβε γρήγορα τον Vityk και του απήγγειλε κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση, επικίνδυνους ελιγμούς και υπερβολική ταχύτητα. Ο Vityk δεν τραυματίστηκε, ούτε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά οι δύο επιβάτες της X6 M μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο Edward-Elmhurst καθώς υπέστησαν μικροτραυματισμούς που χρειάζονταν θεραπεία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης