Εμπνευσμένο σχεδιαστικά, αντισυμβατικό, πολυτελές, κομψό, με έξυπνες τεχνολογίες. Το νέο πρωτότυπο της Infiniti θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των sedan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Q Inspiration Concept είναι το πρώτο μοντέλο που φέρει τη σφραγίδα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας και ουσιαστικά αποτελεί τον προάγγελο του επόμενου μεγάλου τετραθέσιου sedan.

Έχει χυτή εμφάνιση, ρέουσες γραμμές, σμιλευμένες επιφάνειες, αναλογίες που δεν συναντώνται σε μία συντηρητική κατά τα άλλα κατηγορία, κοντό καπό, πρωτοποριακή μάσκα, γυάλινη οροφή, ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης στον πίσω προφυλακτήρα και μία έξυπνη και ευρύχωρη καμπίνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέγγιση του εσωτερικού είναι μινιμαλιστική, περιλαμβάνοντας τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, λευκές δερμάτινες επενδύσεις, προηγμένες οθόνες που καλύπτουν όλο το ταμπλό και μία κονσόλα που θυμίζει έργο τέχνης. Κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του οθόνη για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του, προσωπικό σύστημα φωτισμού και κλιματισμού.

Τα πάντα ελέγχονται με αισθητήρες αφής και φωνητικές εντολές, με τις επιφάνειες σε όλη την καμπίνα να καλύπτονται εκτός από δέρμα, ιαπωνικό ξύλο, μετάξι και ριζόχαρτο! 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης