Τη συνεργασία τους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και η εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων Volvo Car Hellas.

Όπως έχει ανακοινώσει η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια το 50% των πωλήσεών της παγκοσμίως θα προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά.  Η Volvo έχει στόχο το 2040 να είναι κλιματικά ουδέτερη σε όλο το εύρος της λειτουργίας της. Αυτό σημαίνει ότι θα κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική εταιρία για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της για φθηνότερη παροχή ενέργειας έκλεισε συμφωνία με την εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ. Η εταιρία ΗΡΩΝ μετά την υπογραφή συμφωνίας ανακοίνωσε δύο ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων Volvo. 

Τα δύο νέα προγράμματα είναι 12μηνης διάρκειας. Το ένα πρόγραμμα ονομάζεται «EcoDrive Home Volvo Electric»  και το άλλο «EcoDrive Home Volvo Plug-In».

Και τα δύο προγράμματα απευθύνονται σε πελάτες του ΗΡΩΝA και προσφέρουν δωρεάν φόρτιση των Volvo αυτοκινήτων τους για ένα ολόκληρο χρόνο  κάνοντας παράλληλα χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος και των δύο εταιριών είναι να προστατέψουν το περιβάλλον και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Και τα δύο προγράμματα έχουν 12μηνη διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volvo θα μπορούν για ένα χρόνο να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους δωρεάν.

Με την υποστήριξη της εταιρείας πώλησης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών ENGIE, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo, ειδικές προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης των φορτιστών που προτείνονται από τη Volvo για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ή το χώρο κατοικίας τους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης