Μόνο με τα ελαστικά, τις ζάντες και τα καθίσματα επιστρέφουν τα πετρελαιοκίνητα οχήματα που επηρεάζονται από το σκάνδαλο dieselgate, οι ιδιοκτήτες τους στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλοντας να «τιμωρήσουν» τη VW για την εξαπάτηση όσον αφορά στις εκπομπές ρύπων, ορισμένοι κάτοχοι αφαιρούν τα πάντα από τα αυτοκίνητά τους και τα επιστρέφουν στις αντιπροσωπείες μόνο με τον κινητήρα.

Οι δυσαρεστημένοι πελάτες εκμεταλλεύονται τη συμφωνία που έκανε η γερμανική εταιρεία με τις αμερικανικές Αρχές και αναφέρει ότι για να επιστραφεί ένα αυτοκίνητο και να αποζημιωθεί ο κάτοχος, πρέπει το όχημα να είναι λειτουργικό, δηλαδή να μπορεί να κινηθεί χωρίς πρόβλημα από πλευράς μηχανικών μερών. Η VW δεν δέχεται αυτά που έχουν φέρουν σοβαρές βλάβες στο μοτέρ, έχουν καταστραφεί από καιρικά φαινόμενα ή από τρακάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συμφωνία δεν αναφέρεται τίποτα για αξεσουάρ και εργοστασιακά ανταλλακτικά, προφυλακτήρες, επενδύσεις και οτιδήποτε άλλο που δεν επηρεάζει την κίνηση του αυτοκινήτου στον δρόμο. Έτσι, οι οδηγοί αφαιρούν οτιδήποτε «περιττό», όπως αυτοί των Golf TDI στις φωτογραφίες.   

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης