Μπαγκαζιέρες, σχάρες οροφής, αλυσίδες χιονιού, εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας, προστασίας και συστήματα πλοήγησης. Το μικρό crossover της Opel μπορεί να εξατομικευτεί με μία πλειάδα αξεσουάρ, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αισθητική αναβάθμιση του Crossland X, προσφέρονται φωτιζόμενα μαρσπιέ, καλύμματα πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι και ειδικά ένθετα. Επίσης, υπάρχουν μαύροι λασπωτήρες για την προστασία του αμαξώματος από τη λάσπη, το αλάτι, το χαλίκι και το χιόνι.

Το αντιολισθητικό πάτωμα του χώρου αποσκευών εξασφαλίζει τάξη και καθαριότητα και τα ελαστικά πατάκια φροντίζουν να παραμένει η καμπίνα πάντα καθαρή. Το σταθερό διαχωριστικό πλέγμα στο πορτμπαγκάζ είναι ιδανικό για τη μεταφορά κατοικιδίων, με το δίχτυ να ασφαλίζει στο πάτωμα με ειδικά άγκιστρα συγκρατώντας τα μεγάλα αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λάτρεις των σπορ, διατίθενται αλουμινένιες σχάρες και μπαγκαζιέρες διαφόρων μεγεθών. Μάλιστα, το σύστημα σχάρας Thule «Xtender 739» για παράδειγμα, μπορεί να μεταφέρει μέχρι έξι ζευγάρια πέδιλα του σκι και τέσσερα snowboards.

Δεν λείπουν τα παιδικά καθίσματα όλων των ειδών – με σύστημα πρόσδεσης ISOFIX ή τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων – οι ειδικές βάσεις για tablet και ανάγνωση βιβλίων, το άγκιστρο και η κρεμάστρα FlexConnect για τη μεταφορά τσαντών ή ρούχων, το αναδιπλούμενο τραπεζάκι, οι ένθετες ποτηροθήκες και οι αποθηκευτικοί χώροι για καλλυντικά, γραφική ύλη ή μικροαντικείμενα.

Ανακαλύψτε εδώ το νέο Opel Crossland X


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης