Η Kosmocar-Volkswagen στηρίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, παραχωρώντας δύο φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα για τις επιχειρησιακές ανάγκες του.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της VW παραχώρησε στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) ένα ηλεκτρικό e-up! και ένα Caddy Kombi TGI που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζει σε καθημερινή βάση έναν σημαντικό αριθμό πολιτών σε θέματα όπως η σίτιση, η στέγαση, η προληπτική ιατρική και η περίθαλψη.

Τα κλειδιά των οχημάτων παρέλαβε ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Γρηγόρης Λέων, από τον διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θανάση Κονιστή.

Το e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 32,3 kWh και έχει αυτονομία 260 χιλιομέτρων. Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), η μπαταρία φορτίζει σε ποσοστό 80% σε μόλις 60 λεπτά της ώρας, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χλμ. H μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Caddy Kombi 1.4 TGI BlueMotion απόδοσης 110 ίππων διακρίνεται για τον μεγάλο όγκο φόρτωσης (918 λίτρα), την περιορισμένη κατανάλωση, το χαμηλό κόστος χρήσης και τη μεγάλη αυτονομία. Συνδυάζει ιδιαίτερα αποδοτικά τη χρήση φυσικού αερίου (CNG) και βενζίνης και είναι ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης