Έχει αφήσει άφωνους τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου, όπως τον Nico Rosberg και τον διάσημο Stig της εκπομπής «Top Gear». Η αίσθηση που δίνει είναι ίδια με αυτή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, έχοντας απίστευτα κρατήματα και εκπληκτικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 488 Pista συγκαταλέγεται στα κορυφαία δημιουργήματα του Maranello. Ένα μαγευτικό supercar, ικανό να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης ακόμη και σε έναν πρωταθλητή της F1. Τροφοδοτείται από τον V8 3.9 twin turbo απόδοσης 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Το βάρος της είναι μόλις 1.280 κιλά, με τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση να έρχονται σε 2,85 δευτερόλεπτα και τα 200 χλμ./ώρα σε 7,6΄΄. Όσο για την τελική ταχύτητα, σύμφωνα με τη Ferrari ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα.

Τα μέλη της «Johnny Bohmer Proving Grounds» θέλησαν να διαπιστώσουν αν οι επιδόσεις που ανακοινώνει η Ferrari ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επισκέφθηκαν λοιπόν έναν παλιό αεροδρόμιο κάπου στις ΗΠΑ και έκαναν το τεστ. Όπως αποδείχθηκε, η 488 Pista είναι εξωπραγματικά γρήγορη, με τη βελόνα του κοντέρ να σταματά στα 212 μίλια την ώρα, δηλαδή στα 341 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης