Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα έκδοση του best seller γαλλικού μοντέλου με τον εξαιρετικό βενζινοκινητήρα 1.3 TCe απόδοσης 130 και 150 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο νέο μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την υψηλή ροπή από τις χαμηλές στροφές, την πολιτισμένη λειτουργία του, τις επιδόσεις, την οικονομική κατανάλωση καυσίμου και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Τόσο στη βασική έκδοση με τους 130 ίππους και τα 220 Nm ροπής όσο και στην ισχυρότερη με τους 150 ίππους και τα 250 Nm ροπής, η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 5,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC6. Ενσωματώνει τεχνολογία Bore Spray Coating και σύστημα διπλού μεταβλητού χρονισμού, προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης και της απόκρισης στο γκάζι, καθώς και φίλτρο μικροσωματιδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή για το Captur 1.3 TCe με τους 130 ίππους ξεκινά από 15.980 ευρώ και για την έκδοση με τους 150 ίππους από 18.580€. Το δημοφιλές compact SUV προσφέρεται σε τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα (Authentic, Expression, Dynamic και Dynamic-X), συνοδεύεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τρία χρόνια οδική βοήθεια.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, έως Easy Park Assist για αυτόματο παρκάρισμα, Hill Start Assist για εκκίνηση σε ανηφόρα, Blind Spot Warning για έλεγχο των «τυφλών» γωνιών, ευρύχωρο συρτάρι Easy Box και πολλά ακόμη.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Captur

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης