Η νέα γενιά του best seller SUV της Ford βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και τις τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Kuga προσφέρεται με πληθώρα μηχανικών συνόλων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή. Στη βάση της γκάμας υπάρχει ο εξαιρετικός 1.5 Ecoboost με τους 150 ίππους, καθώς και ο diesel 1.5 Ecoblue απόδοσης 120 ίππων. Ακολουθεί ο 2.0 Ecoblue των 150 ίππων με ήπιο υβριδικό σύστημα και στην κορυφή βρίσκεται ο επίσης δίλιτρος Ecoblue απόδοσης 190 ίππων. Ο τελευταίος είναι και ο μοναδικός που φέρει σύστημα τετρακίνησης και συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης.

Επίσης για πρώτη φορά το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε plug-in hybrid έκδοση, συνδυάζοντας τον 2.5 λίτρων βενζινοκινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Το υβριδικό σύνολο αποδίδει 225 ίππους, δίνοντας τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 56 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πέντε (Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και Vignale) και οι τιμές ξεκινούν από 26.722 ευρώ για την έκδοση 1.5 Ecoboost, από €27.668 για τα diesel και από €45.978 για την έκδοση PHEV.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης