Λίγες ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης εκδοχής του πιο δημοφιλούς μοντέλου της ιταλικής μάρκας, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Giulietta αναβαθμίστηκε, ενισχύοντας περαιτέρω τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Προσφέρεται με νέους turbo κινητήρες προδιαγραφών Euro6D, νέα χρώματα στο εξωτερικό αμάξωμα, νέα σχέδια ζαντών, διαχύτη, επενδύσεις, διακοσμητικά και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις, περιλαμβάνοντας στη φαρέτρα του από σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist έως σύστημα D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, επενδύσεις Alcantara, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζουν οι κινητήρες 1.4ΤΒ απόδοσης 120 ίππων και 215 Nm ροπής, 1.6 JTDM με 120 ίππους και 320 Nm ροπής και 2.0 JTDM. Ο τελευταίος εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce, αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Τα άλλα δύο μοτέρ συνεργάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με το αυτόματο.

Οι τιμές της Giulietta ξεκινούν από 16.990 ευρώ -συμπεριλαμβανομένης της προωθητικής ενέργειας για τη βασική έκδοση-, με την Alfa Romeo να προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank, ελάχιστη προκαταβολή 35% και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μήνες.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης