Του Λουκά Παπαλάμπρου

Πρωτοποριακό σχεδιαστικά, πολυτελές και προηγμένο τεχνολογικά. Το νέο μεγάλο μοντέλο της Citroen εκφράζει τον νεωτερισμό, την καινοτομία και την ανώτερη ποιότητα, φέρνοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των crossover, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιάζει η σχεδίαση του νέου μοντέλου της Citroen.

Το C5 X θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και ως plug-in υβριδικό, με το λανσάρισμα στη χώρα μας να προγραμματίζεται για τις αρχές του επόμενου έτους. Εφοδιάζεται με πρωτοποριακές τεχνολογίες, απλοποιώντας τη ζωή του οδηγού και των επιβατών.

Αυτές που ξεχωρίζουν είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Citroen Advanced Comfort: Ενεργή ανάρτηση με τρία προγράμματα λειτουργίας και λειτουργία «Progressive Hydraulic Cushions». Δίνει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο ίπταται πάνω από την άσφαλτο, αποσβένοντας λακκούβες, σαμαράκια και κακοτεχνίες.

Advanced Comfort: Τα νέα καθίσματα είναι το σημείο αναφοράς. Προσφέρουν μοναδική καλαισθησία. Η άνεση παράγεται από ένα στρώμα υψηλής πυκνότητας κι έναν πυκνά δομημένο αφρό, επιτρέποντας την αίσθηση χαλαρότητας ακόμα και σε πολύωρα ταξίδια.

Head Up Display: Μεγάλη οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας στο παρμπρίζ που προβάλλει πληθώρα πληροφοριών στο οπτικό πεδίο του οδηγού για τη μικρότερη απόσπαση της προσοχής από τον δρόμο.

Highway Driver Assist: Ημιαυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 που συνδυάζει τα «Adaptive Cruise Control» με Stop & Go και «Lane Keeping Assist»: Χάρη σε αυτό το σύνολο, ο οδηγός, υπό προϋποθέσεις, δεν χρειάζεται πλέον να διαχειρίζεται την ταχύτητα ή την τροχιά, καθώς το όχημα φροντίζει όλες αυτές τις παραμέτρους.

Rear Cross Traffic Alert: Σύστημα που εντοπίζει τυχόν κίνδυνο κατά τη διάρκεια της οπισθοπορείας, ειδοποιώντας τον οδηγό.

Top 360ο Vision: Διευκολύνει τους ελιγμούς προβάλλοντας το εξωτερικό περιβάλλον στην οθόνη αφής.

Proximity Hands- Free: Δίνει πρόσβαση και εκκίνηση του κινητήρα χωρίς ο οδηγός να κάνει κάποια ενέργεια. Επίσης κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα τις πόρτες, όταν ο οδηγός πλησιάζει ή φεύγει από το όχημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Citroen C5 X: Το αυτοκίνητο που ενώνει τρεις κατηγορίες

Η νέα έκδοση Citroen C3 Aircross τα έχει όλα στην πιο ελκυστική τιμή

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης