Φανταστείτε ότι έχετε δώσει ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσετε κάποιο premium μοντέλο, όπως το Model S ή το Model X της Tesla. Το αυτοκίνητο διαθέτει τα πάντα στον εξοπλισμό του, αλλά για να ακούσετε μουσική θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας. Είναι ποτέ δυνατόν; Κι όμως, η αμερικανική εταιρεία το έκανε και αυτό.

Στην πρόσφατη αναβάθμιση του συστήματος πολυμέσων στα Model S και Model X, η Tesla ενσωμάτωσε το νέο hardware MCU2. Οι πελάτες έδωσαν 2.500 δολάρια για να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως σε video streaming μέσω YouTube, Netflix, Hulu και Twitch, καθώς και στα TeslaCam και Sentry Mode.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν όμως ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και αφού είχαν πληρώσει 2.500$, αντιλήφθησαν ότι τα αυτοκίνητα δεν διαθέτουν ραδιόφωνο AM, FM, ούτε SiriusXM radio.

Όπως ήταν φυσικό, ζήτησαν από την εταιρεία να εγκαταστήσει άμεσα το ραδιόφωνο. Η απάντηση που έλαβαν είναι ότι για να το κάνει πρέπει να καταβάλουν επιπλέον 500 δολάρια.

Με απλά λόγια, η Tesla τούς ζητά χρήματα για να τους επιστρέψει αυτό που υποτίθεται ήταν στον βασικό εξοπλισμό όταν αγόρασαν τα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης