Αναμφίβολα, η αμερικανική εταιρεία έχει κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτή που προχώρησε πρώτη στη μαζική παραγωγή των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, δημιούργησε δικές της υποδομές και δίκτυο φόρτισης και ενσωμάτωσε στα μοντέλα της την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, η Tesla είναι η πρώτη που τελειοποίησε το σύστημα πλήρους αυτόματης οδήγησης. Το νέο λογισμικό της μάρκας υποστηρίζει το «Full Self-Driving», δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο να επιλέξει τη διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησης και το αυτοκίνητο να τον μεταφέρει χωρίς την ανθρώπινη συνδρομή στον τελικό προορισμό.

Το σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης της Tesla ανιχνεύει οτιδήποτε κινείται στον δρόμο, επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα, «διαβάζει» τις διασταυρώσεις, τα σήματα, τα φανάρια, τις κυκλοφοριακές συνθήκες και κινεί εντελώς μόνο του το αυτοκίνητο.

Στο παρακάτω video, η εταιρεία μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του αναβαθμισμένου λογισμικού και του Full Self-Driving σε ποικίλες συνθήκες, από τα αστικά κέντρα έως τον αυτοκινητόδρομο και το επαρχιακό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης