Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αύριο, αργά το απόγευμα, η Volkswagen θα αποκαλύψει σε ειδική εκδήλωση στο Βόλφσμπουργκ, την όγδοη γενιά του πιο καλοπουλημένου αυτοκινήτου της ιστορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία teaser εικόνα, όπου απεικονίζονται τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Όπως βλέπουμε, λείπει από το κάτω τμήμα το όνομα του μοντέλου, κάτι που σημαίνει πως έχει μετακινηθεί στο μέσο της πόρτας, ακολουθώντας τα βήματα του T-Roc και του Passat.

Οι άνθρωποι της VW θα τραβήξουν αύριο την κουκούλα από το αμάξωμα, αποκαλύπτοντας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο μοντέλο. Το καινούργιο Golf περιγράφεται από την εταιρεία ως ένα αυτοκίνητο γεμάτο καινοτομίες, με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας, κορυφαίες ψηφιακές λύσεις και εκφραστικό σχεδιασμό. Ένα hatchback που έχει τελειοποιηθεί σε κάθε τομέα, διαθέτοντας νέα γκάμα αποδοτικών κινητήριων συνόλων και πρωτοποριακή ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα είναι υψηλών προδιαγραφών, περιλαμβάνοντας μία τεράστια οθόνη στο εμπρός τμήμα που καλύπτει το μισό ταμπλό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην A-Class.

Εκεί θα ενσωματώνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και όλες οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι διακόπτες και τα κουμπιά έχουν αφαιρεθεί από την κονσόλα, το χειρόφρενο είναι ηλεκτρικό, ο μοχλός ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου διαφορετικός και το τιμόνι ολοκαίνουργιο.

Όσο για το λανσάρισμα στις αγορές, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης