Για ακόμη μία χρονιά, η ισπανική εταιρεία διοργάνωσε αγώνες δρόμου στις εγκαταστάσεις της στο Martorell της Βαρκελώνης, στην προσπάθεια να βοηθήσει τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφετινός αγώνας έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις. Η Seat συγκέντρωσε ένα σπουδαίο ποσό, με όλα τα χρήματα να προσφέρονται στο πρόγραμμα «Candela Bracelet», το οποίο υποστηρίζει τις έρευνες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου στα παιδιά.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 1.000 μέτρων για τα παιδιά. Ο διευθυντής του εργοστασίου του Martorell, Rainer Fessel, έκανε λόγο για μία ημέρα γιορτής, για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αποδεικνύει ότι η Seat παραμένει μία μεγάλη υποστηρικτική οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν διάφορα events για τα παιδιά και τους μεγάλους με μουσική και χορό, προσφέρθηκαν πλούσια γεύματα στους συμμετέχοντες και διοργανώθηκαν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης