Για μία ακόμη φορά οι εκκολαπτόμενοι σχεδιαστές της ακαδημίας της τσεχικής μάρκας εντυπωσίασαν τους εκπαιδευτές και τα στελέχη της Skoda, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό cabrio SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept βασίζεται στο γνωστό Karoq και ονομάζεται Sunroq. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ανοικτό SUV, το οποίο, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να περάσει στην παραγωγή. Η ιδέα και η κατασκευή του οχήματος ανήκει αποκλειστικά στους σπουδαστές της εταιρείας.

Οι 23 νεαροί πήραν το αμάξωμα, του έκοψαν την οροφή, το συναρμολόγησαν, το έβαψαν και πρόσθεσαν τα πάντα μόνοι τους, από τις ζάντες έως τα καθίσματα και τις επενδύσεις στο σαλόνι. Μάλιστα, οι λευκές επενδύσεις προτιμήθηκαν από τις παραδοσιακές σκούρες, διότι, όπως ανέφεραν οι σπουδαστές μειώνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πρόσθεσαν φώτα LED στην καμπίνα αλλά και κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα, ώστε να τονίζεται το όνομα Sunroq στον δρόμο. Μηχανικά δεν έκαναν καμία αλλαγή, με τον 1.5 TSI κινητήρα να φροντίζει για την κίνηση του cabrio SUV.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης