Μετά την Scout έκδοση του νέου SUV με τα off-road χαρακτηριστικά, η τσεχική μάρκα παρουσίασε και την Sportline, καλύπτοντας πλήρως την γκάμα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπορ εκδοχή του Kodiaq διακρίνεται για τα έντονα χρώματα του αμαξώματος, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις αποκλειστικές ζάντες 19 και 20 ιντσών, τη μαύρη γρίλια, τις ράγες οροφής και τους καθρέπτες αντίστοιχου χρωματισμού, καθώς και τις μαύρες λεπτομέρειες στα πλαίσια των παραθύρων.

Στο εσωτερικό, συναντάμε σπορ καθίσματα, alcantara επενδύσεις με ασημί ραφές, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων, LED φωτισμό 10 χρωμάτων και σύστημα Driving Mode Select. Επίσης, τοποθετήθηκαν έξτρα λειτουργίες στην οθόνη που δείχνουν την πίεση του turbo, την απόδοση του κινητήρα, τη θερμοκρασία λαδιού και νερού και δεδομένα για τις επιταχύνσεις σε G.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kodiaq Sportline βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Ambition και είναι διαθέσιμο σε πενταθέσια και επταθέσια διάταξη. Όπως στην περίπτωση του Scout, εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης, ενώ κάτω από το καπό φέρει τον 1.4 TSI κινητήρα των 150 ίππων, τον 2.0 TSI με τους 180 ίππους και τον 2.0 TDI απόδοσης 150 και 190 ίππων.

Η εμπορική πορεία του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει μετά την έκθεση της Γενεύης, όπου θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης