Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Αν και το Hyundai Sonata δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα με… ευρωπαϊκό προσανατολισμό, εντούτοις τη συγκεκριμένη «συλλεκτική» έκδοση, πολύ θα θέλαμε να την έχουμε γνωρίσει. Το «N Line Night Edition» θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες μόνο. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα προορίζονται για την αμερικανική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Hyundai Sonata «N Line Night Edition», ξεχωρίζει για την αναμφισβήτητη πιο άγρια εξωτερική του εμφάνιση και το επιθετικό του στυλ. Το πακέτο της οπτικής του αναβάθμισης περιλαμβάνει ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή, ανθρακονημάτινα καπάκια ζαντών, καθώς και σήματα, αλλά και λογότυπα σε σκούρες αποχρώσεις.

Οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινου χρώματος, ενώ το αμάξωμα «κάθεται» σε ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, με μαύρο ματ φινίρισμα. Το «Night Edition» θα διατίθεται είτε στο εικονιζόμενο μαύρο χρώμα «Phantom Black» για το εξωτερικό, είτε σε ένα λευκής απόχρωσης «Quartz White».

Οπωσδήποτε δεν θα περνούσε απαρατήρητο, αν κυκλοφορούσε στους ελληνικούς δρόμουςΙσχυρός κινητήρας και πλούσιος εξοπλισμός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλιδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 290 ίππους και 422 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στον εμπρός άξονα, μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Το σπορ κορεατικό sedan χρησιμοποιεί μεγάλους δίσκους φρένων τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ διαθέτει πιο κοντή κρεμαγιέρα με 2,44 στροφές απ’ άκρη σ’ άκρη, σε σχέση με τις 2,6, που έχει η απλή έκδοση. 

Από το εσωτερικό ξεχωρίζουν οι ταπετσαρίες των καθισμάτων που συνδυάζουν δέρμα nappa και suede. Οι κόκκινες ραφές και το λογότυπο «Ν» τονίζουν περαιτέρω τις… «άγριες» διαθέσεις του. 

Από μία τέτοια κατασκευή, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φυσικά, οι ψηφιακές οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας σε 12,3 και 10,25 ίντσες αντίστοιχα. Το ηχοσύστημα της Bose με τα 12 ηχεία και η πανοραμική οροφή προσφέρονται στο standard εξοπλισμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hyundai N Performance: Οδηγική απόλαυση στα Μέγαρα

Το μικρό SUV της Hyundai πήρε το όνομά του από τρικ του skateboard!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης