Μπορεί στην Ελλάδα η Skoda Octavia να μην κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», αλλά -όπως φαίνεται- το πέτυχε στη γειτονική Βουλγαρία. Το τσεχικό μοντέλο έλαβε τη συγκεκριμένη διάκριση αφήνοντας πίσω του τα Mazda 6, Peugeot 308, BMW Series 4 και Opel ADAM.

Η κριτική επιτροπή του «Αυτοκίνητο της Χρονιάς Βουλγαρία 2014» αποτελείται από 50 δημοσιογράφους που εκπροσωπεύουν τα κορυφαία Μέσα. Για να συμπεριληφθεί κάποιο μοντέλο στη λίστα πρέπει πρώτα να έχει εισαχθεί στη χώρα και να έχει δοκιμαστεί από τα μέλη της επιτροπής. Από εκεί και πέρα, στο τελικό στάδιο, η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αξιολογεί τα υποψήφια οχήματα βάσει της σχεδίασης, της συμπεριφοράς, της ασφάλειας, αλλά και του κόστους. Το μοντέλο που θα αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία αναδεικνύεται νικητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι πέρυσι τον τίτλο είχε κερδίσει η BMW Series 3, ενώ μαζί με το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» οι δημοσιογράφοι της Βουλγαρίας αναδεικνύουν και τον κορυφαίο PR Manager (δημόσιες σχέσεις) που έχει να κάνει με εταιρεία αυτοκινήτου!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης