Μία ειδική έκδοση του τετράθυρου coupe, που διακρίνεται για τα αποκλειστικά στοιχεία, τον πλούσιο εξοπλισμό και τον συλλεκτικό χαρακτήρα, λάνσαρε η Volkswagen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Arteon R-Line Edition τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου και θα παραχθεί σε μόλις 250 μονάδες. Είναι βαμμένο στο νέο χρώμα «Moonstone Grey», φέρει μαύρη οροφή, φιμέ πίσω τζάμια, ζάντες Rosario 20 ιντσών και φώτα τεχνολογίας LED με σύστημα Dynamic Light Assist.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια συναντά το σπορ ύφος. Οι επιφάνειες καλύπτονται από δέρμα Nappa, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ambient προσφέρεται στον εξοπλισμό, όπως και τα θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω. Στάνταρ είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα πολυμέσων Discover Pro με λειτουργία πλοήγησης και φωνητικό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, το αυτόματο φρενάρισμα (Autonomous Emergency Braking Front Assist), η υποβοήθηση στάθμευσης (Park Assist), καθώς και τα Side Assist, Dynamic Road Sign Display και predictive Adaptive Distance Control (ACC).  

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των ισχυρότερων κινητήριων συνόλων, όπως τον 2.0 TSI με τους 190 και 272 ίππους και τον 2.0 TDI απόδοσης 190 και 240 ίππων. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο DSG7, με τις δύο ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και diesel να φέρουν σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.

Οι παραγγελίες για το VW Arteon R-Line Edition έχουν ανοίξει ήδη στη Γερμανία, με τις τιμές να ξεκινούν από 55.970 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης