Από τον Αρκτικό Κύκλο και τα νησιά Lofoten στη Νορβηγία έρχεται η πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της σειράς 60 της σουηδικής φίρμας.

Ο ισχυρός άνδρας της Volvo, Hakan Samuelsson, επισκέφθηκε τα νησιά του αρχιπελάγους στη βόρεια Νορβηγία, προκειμένου να συνομιλήσει με τους μηχανικούς και τους οδηγούς που λαμβάνουν μέρος στις δοκιμές εξέλιξης του καινούργιου S60.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο κύριος Samuelsson ήταν αυτό που δημοσιοποίησε την πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ στο αμάξωμα, διακρίνεται η χαρακτηριστική μάσκα και τα φωτιστικά σώματα που έχουμε δει σε όλα τα νέα μοντέλα της Volvo. Το S60 βασίζεται στην αρχιτεκτονική SPA, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του V60 που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό προέρχεται αυτούσιο από το καινούργιο station, προβάλλοντας την κομψότητα, την άνεση, την πρακτικότητα και τις high-tech τεχνολογίες. Για την κίνηση φροντίζουν οι τετρακύλινδροι κινητήρες της οικογένειας Drive E, ενώ θα υπάρχουν και δύο υβριδικά σύνολα.

Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, εγκαινιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις της Volvo στη Ν. Καρολίνα των ΗΠΑ.

Δείτε εδώ όλα καινούργια μοντέλα της σειράς 60


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης