Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του τετραετούς πλάνου για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης, χρηματοοικονομικής σταθερότητας και κερδοφορίας, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους θα έχει έτοιμα 12 νέα μοντέλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 12 νέα μοντέλα της Nissan σε παράταξη

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα καινούρια Qashqai, X-Trail κι ένα σπορ μοντέλο με το λογότυπο «Ζ». Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο best seller SUV, το οποίο αναμένεται να κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο μέσα στο 2020.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan διακρίνεται η σιλουέτα του νέου Qashqai, κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι ήδη έτοιμο. Το δημοφιλές SUV βασίζεται στην πλατφόρμα CMF, με το design του να αποτελεί συνέχεια του πρωτότυπου IMQ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι θα μοιάζει το εσωτερικό του καινούριου Qashqai

Κάτω από το καπό δεν θα δούμε κινητήρες diesel, αλλά υβριδικά συστήματα υψηλής απόδοσης που διακρίνονται για τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Ριζικά αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με τη Nissan να τοποθετεί ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Επίσης το Qashqai είναι πολύ πιθανό να προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης