Παρότι η σουηδική φίρμα είχε ανακοινώσει πως το καινούργιο station μοντέλο της θα αποκαλυφθεί στις 18 Φεβρουάριου, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες μέσω των social media, δίνοντάς μας μια γεύση από την αισθητική του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το V90 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα όμορφα και ελκυστικά wagon της αγοράς, με το εμπρός τμήμα να προέρχεται από το S90 και το πίσω να έχει μια ιδιαίτερα κομψή σιλουέτα. Η σχεδιαστική φιλοσοφία είναι ίδια με αυτή των καινούργιων SUV και premium sedan της φίρμας, όπως και αρχιτεκτονική του, χάρη στην πλατφόρμα (Scalable Product Architecture – SPA).

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια συναντά την άνεση και την πρακτικότητα, το κεντρικό ταμπλό προέρχεται αυτούσιο από XC90, όπως και το τεχνολογικό πακέτο. Αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, είναι βέβαιο πως περιλαμβάνει όλα τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της Volvo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, δεν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα, με τους κινητήρες βενζίνης και diesel της σειράς Drive-e να βρίσκονται κάτω από το καπό. Λογικά στη βάση της γκάμας θα δούμε τον D4 με τους 190 ίππους και στην κορυφή την plug in hybrid T8 έκδοση των 408 ίππων.  

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα της Volvo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης